Menu

Sosuri fermentate și paste miso

Sosurile și pastele fermentate sunt folosite în diferite culturi ca ingrediente de bază în multe rețete. Au o aromă deosebită și sunt, de obicei, bogate în nutrienți și probiotice.

Pasta Miso este o pastă tradițională japoneză obținută din boabe de soia, orez sau orz fermentate. Această pastă are o aromă sărată intensă și este plină de probiotice benefice și alți nutrienți.

20 articole

Parametrii
Preț

Producător afișează tot

Caută termeni

Căutați rezultatele filtrului de căutare după text complet

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a vă îmbunătăți vizita pe acest site, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii terțe, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Accept all cookies", sunteți de acord cu această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate mai jos sau vă puteți modifica preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă