Oțet
Oțetul de orez este fabricat din orez fermentat și are un gust mai blând și mai dulce decât oțetul obișnuit. Acesta adaugă o aromă proaspătă și acidă mâncărurilor. Oțetul de orezpoate fi folosit pentru a aroma orezul pentru sushi, pentru a marina carnea sau legumele, pentru a face sosuri sau salate sau ca parte a saramurilor pentru murături.
Oțetul de mere este folosit de mii de ani nu numai ca elixir vindecător, ci și ca agent de curățare și detoxifiere pentru a îndepărta germenii, bacteriile, mirosurile și chiar petele. Este excelent ca garnitură pentru frunze verzi, castraveți și roșii.
5 articole
-
Oțet de cidru de mere 500 ml
Daesang 500 ml. Țara de origine Coreea de Sud.
Skladom (25 buc)
12,18 L
-
Oțet de orez pentru sushi 300ml
Oțetul de orez este fabricat din orez fermentat de înaltă calitate, ceea ce îi conferă un gust ușor, plăcut acrișor, cu o notă de dulceață.
Skladom (33 buc)
29,15 L
-
Oțet de orez brun 500ml
Oțet de orez brun 500 ml. Țara de origine Coreea de Sud. Ambalajul poate varia în funcție de producător Daesang, sau Ottogi .
Skladom (23 buc)
10,39 L
-
Oțet de orez negru 550ml
Oțet de orez negru 550 ml. Țara de origine China.
Vypredané
20,91 L
-
Oțet de orez Mizkan 568ml
Mizkan oțet de orez aromatizat pentru prepararea sushi, 355 ml. Țara de origine SUA.
Vypredané
25,86 L