Menu

Oțet

Oțetul de orez este fabricat din orez fermentat și are un gust mai blând și mai dulce decât oțetul obișnuit. Acesta adaugă o aromă proaspătă și acidă mâncărurilor. Oțetul de orezpoate fi folosit pentru a aroma orezul pentru sushi, pentru a marina carnea sau legumele, pentru a face sosuri sau salate sau ca parte a saramurilor pentru murături.

Oțetul de mere este folosit de mii de ani nu numai ca elixir vindecător, ci și ca agent de curățare și detoxifiere pentru a îndepărta germenii, bacteriile, mirosurile și chiar petele. Este excelent ca garnitură pentru frunze verzi, castraveți și roșii.

5 articole

Parametrii
Preț

Producător

Caută termeni

Căutați rezultatele filtrului de căutare după text complet

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a vă îmbunătăți vizita pe acest site, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii terțe, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Accept all cookies", sunteți de acord cu această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate mai jos sau vă puteți modifica preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă