Pastă de boabe de soia 170 g. Țara de origine Coreea de Sud.
Pasta Chungjungone Sunchang Ssamjang se mândrește cu gustul bogat și profund al pastei de soia. această pastă este folosită mai ales ca marinată pentru carnea prăjită căreia îi adaugă o aromă savuroasă. Poate fi folosită și la prepararea mâncărurilor fără carne.
Încercați să o adăugați la orez, peste o salată proaspătă, frunze de susan sau varză fiartă. Această populară pastă coreeană este făcută din pastă de soia și o mulțime de legume și condimente gustoase. Ssamjang poate fi folosit ca dip pentru carne și legume, ca marinadă pentru carne și pește sau legume proaspete ca garnitură de salată. Deoarece Ssamjang este atât de versatil, îl veți găsi aproape zilnic în bucătăria coreeană.
Pasta de fasole coreeană este asemănătoare cu miso-ul japonez, care este un aliment fermentat reprezentând atât Coreea, cât și Japonia, dar ele sunt de fapt diferite.
Recent, "alimentele fermentate" au apărut ca una dintre tendințele alimentare din întreaga lume și există un interes crescând pentru miso japonez și pasta de fasole coreeană. Atât miso, cât și pasta de fasole coreeană au fost fabricate prin fermentarea boabelor de soia, dar există o diferență între ele.
Spre deosebire de pasta de soia coreeană, miso japonez este obținut prin amestecarea fermentului cu boabele de soia. Denumirea miso variază în funcție de ingredientele fermentului care intră în fasole. Miso japonez făcut prin răspândirea făinii de orez pe boabele de soia este cunoscut sub numele de "Kome miso", iar miso cu drojdie de orz pe boabele de soia este "mamemiso"
8,30 L
6,92 L excl. TVA