Pastă ușor condimentată pentru prepararea tăiețeilor indonezieni Mee Goreng Asian Home Gourmet 50 g. Țara de origine Thailanda.
Mee goreng este o mâncare de tăiței prăjiți din Indonezia, preparată din tăiței de grâu. În mod tradițional, tăițeii sunt aromați cu pastă de ardei iute sau pastă de ierburi cu ardei iute roșu. Ingrediente precum creveții uscați, piperul cayenne, sosul de soia și șaloții creează o aromă specific indiană. Utilizați pasta Mee Goreng indoneziană Asian Home Gourmet cu ingrediente proaspete la alegere, cum ar fi carne, legume sau fructe de mare. Variații. Pastele de condimente Asian Home Gourmet nu conțin potențiatori de aromă sau coloranți și conservanți artificiali.
Mee Goreng indonezian (3 porții): Ingrediente: 1 pachet de pastă Mee Goreng indonezian 3 linguri de ulei vegetal 1 ceapă mare, tăiată felii 250 g fructe de mare 150 g tăiței uscați cu ouă sau tăiței Hokkien 2 roșii, tăiate în patru 1-2 ouă (bătute) salată verde ca garnitură
Instrucțiuni de gătit: 1. Se încălzește uleiul într-un wok neaderent sau într-o tigaie la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și fructele de mare, se rumenesc timp de 2 minute. 2. Se adaugă tăițeii și pasta Mee Goreng. Se prăjesc timp de 2 minute.
Presărați amestecul pe o parte a wok-ului 3. Se adaugă oul și se face o omletă timp de aproximativ 1 minut și se amestecă în tăiței. Adăugați roșiile și prăjiți încă un minut.
Sfat de gătit: În locul fructelor de mare se poate folosi carne tocată de pui, miel sau vită. Tăițeii de orez uscați pot fi folosiți în loc de tăieței cu ou sau Hokkien.
8,66 L
7,22 L excl. TVA