Frunze de tei congelate 100 g. Țara de origine Thailanda.
Frunzele de tei ca condiment sunt un ingredient popular în bucătăria asiatică. Aceste frunze în combinație cu lemongrass, chilli, ghimbir și rădăcină de galanga formează baza unei bucătării thailandeze unice. Sunt folosite ca frunze de dafin și adaugă o aromă distinctă de citrice mâncării. Îndepărtați-le din mâncare după gătire. Frunzele de camfor măcinate pot fi adăugate la salatele de legume, la ceaiul negru sau verde.
Pe lângă utilizările lor culinare, frunzele de tei sunt folosite și în fitoterapie datorită gustului lor acrișor unic și aromei plăcute. Acestea se mândresc cu un conținut ridicat de compuși organici benefici care pot afecta pozitiv sistemele organismului.
Cea mai răspândită utilizare a frunzelor de tei este pentru sănătatea orală. Frunzele pot fi masate direct în gingii, ajutând la eliminarea bacteriilor dăunătoare care se pot acumula în gură. Uleiul extras din frunzele de lime kaffir poate fi, de asemenea, amestecat cu pasta de dinți organică și cu apa de gură pentru a promova o îngrijire orală și a gingiilor mai eficientă.
Pur și simplu dezghețați frunzele de lime și puneți-le în curry, tom yum, supă tom ka, sau alte sosuri și supe. Au o formă asemănătoare cu cea a unei frunze de dafin și adaugă mâncării o aromă minunată de lămâie.
16,66 L
13,89 L excl. TVA