Frunzele de tei ca condiment sunt un ingredient popular în bucătăria asiatică. Aceste frunze în combinație cu lemongrass, chili, ghimbir și rădăcină de galanga formează baza bucătăriei thailandeze unice. Ele sunt folosite ca frunze de dafin și adaugă o aromă citrică distinctivă felului de mâncare. Îndepărtați-le din mâncare după gătire. Frunzele de camfor măcinate pot fi adăugate la salate de legume, ceai negru sau verde.
ATENȚIE!!! Aceste produse sunt congelate, le trimitem doar pe propria răspundere a clientului! Imediat după livrare vă recomandăm să le consumați, NU le depozitați.
Pe lângă utilizarea lor culinară, datorită gustului acrișor unic și a aromei plăcute, frunzele de tei sunt folosite și în fitoterapie. Acestea se mândresc cu un conținut ridicat de compuși organici benefici care pot afecta pozitiv sistemele organismului.
Cea mai răspândită utilizare a frunzelor de tei este pentru sănătatea orală. Frunzele pot fi masate direct în gingii, ajutând la eliminarea bacteriilor dăunătoare care se pot acumula în gură. Uleiul extras din lime kaffir poate fi, de asemenea, amestecat cu pastă de dinți și apă de gură organice pentru a promova o îngrijire orală și a gingiilor mai eficientă.
Pur și simplu dezghețați frunzele de lime și puneți-le în curry, tom yum, supă tom ka, sau alte sosuri și supe. Au o formă asemănătoare cu cea a unei frunze de dafin și adaugă mâncării o aromă minunată de lămâie.
16,66 L
13,89 L excl. TVA