Utilizare Tigaia este concepută pentru prepararea omletei de ouă (tamago yaki), care poate fi apoi rulată în maki sushi sau utilizată pentru nigiri sushi. Pentru a prepara omleta cu ouă, spargeți 3 ouă într-un castron și adăugați puțin zahăr și un vârf de cuțit de sare. De asemenea, puteți adăuga 20 ml de fond dashi, 1 linguriță de vin de orez mirin, 1/2 linguriță de sake și câteva picături de sos de soia. Amestecați ușor amestecul de ouă pentru a combina ingredientele. Aveți grijă să nu bateți amestecul de ouă până devine spumos. Puneți apoi amestecul de ouă în frigider timp de 2 ore. Încălziți o tigaie, pe care ați uns-o în prealabil ușor cu ulei vegetal pentru prăjit, și turnați 1/4 din amestecul de ouă în tigaie. După ce amestecul s-a întărit, împăturiți-l în treimi și ridicați-l ușor, ungeți din nou tigaia ușor cu ulei și turnați încă 1/4 din amestecul de ouă și repetați procesul. La a treia și a patra repetare, pliați omleta în jumătate. Se modelează omleta finită într-o formă îngrijită, se răstoarnă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
Atenție Nu este recomandat ca tigaia să fie spălată în mașina de spălat vase. După utilizare, doar clătiți tigaia cu apă și ștergeți-o.
Ce este inclus Atunci când comandați acest produs, veți primi o tigaie de 19 cm x 13 cm.
Parametrii Material: fier, fier:
Fier, lemn. Dimensiune: 22 cm x 23 cm. Utilizare:
Pentru a face omletă cu ouă (tamago yaki). Țara de origine: Japonia. Nu se poate spăla în mașina de spălat vase. Cum să îngrijiți tigaia:
Spălați tigaia, uscați-o și frecați-o cu un strat subțire de ulei vegetal. Important: Nu folosiți obiecte ascuțite, există riscul de zgâriere.
139,35 L
116,12 L excl. TVA