Tigaie profesională pentru restaurante și acasă. Folosiți-o oriunde este nevoie de gătit în stil profesional, aceasta este cea mai bună tigaie pentru tamagoyaki-ul dumneavoastră.
Tigaia este fabricată din cupru, transferă căldura uniformă la ouă, ceea ce face gătitul mai ușor. Tigaia este fabricată în Japonia, ceea ce ar trebui să vă spună că acesta este un produs de înaltă calitate.
Utilizări
Tigaia este concepută pentru a face o omletă de ouă (tamago yaki), care poate fi apoi rulată în maki sushi sau utilizată pentru nigiri sushi. Pentru a pregăti omleta de ouă, spargeți 3 ouă într-un castron și adăugați puțin zahăr și un vârf de sare. De asemenea, puteți adăuga 20 ml de stoc dashi, 1 linguriță de vin de orez mirin, 1/2 linguriță de sake și câteva picături de sos de soia. Amestecați ușor amestecul de ouă pentru a combina ingredientele. Aveți grijă să nu bateți amestecul de ouă până devine spumos. Puneți apoi amestecul de ouă în frigider timp de 2 ore. Încălziți o tigaie, pe care ați uns-o în prealabil ușor cu ulei vegetal pentru prăjit, și turnați 1/4 din amestecul de ouă în tigaie. După ce amestecul s-a întărit, împăturiți-l în treimi și ridicați-l ușor, ungeți din nou tigaia ușor cu ulei și turnați încă 1/4 din amestecul de ouă și repetați procesul. La a treia și a patra repetare, pliați omleta în jumătate. Se modelează omleta finită într-o formă îngrijită, se răstoarnă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
Atenție Nu este recomandat ca tigaia să fie spălată în mașina de spălat vase. După utilizare, doar clătiți tigaia cu apă și ștergeți-o.
Ce este inclus Atunci când comandați acest produs, veți primi o tigaie profi din cupru cu dimensiunile 18cm x 18cm x h3,5cm și un capac din lemn.
Parametrii Material: suprafață din cupru, mâner din lemn și capac din lemn. Dimensiuni: 18cm x 18cm. Utilizare:
Pentru a face omletă cu ouă (tamago yaki). Țara de origine: Japonia. Cum să îngrijiți tigaia: Spălați tigaia, uscați-o și frecați-o cu un strat subțire de ulei vegetal.
348,40 L
290,33 L excl. TVA