Marinadă pentru carne indoneziană Satay de la Asian Home Gourmet 50 g. Țara de origine Thailanda.
Această faimoasă carne indoneziană friptă pe cărbuni pe frigare pe frigarui poate fi găsită în mâncărurile restaurantelor din întreaga lume. Această marinadă bogată, picantă-dulce este un ingredient esențial pentru Satay fragedă și suculentă!
Instrucțiuni de preparare: 1:
1. Se marinează carnea cu marinada și uleiul.
Se acoperă și se lasă cel puțin 2 ore 2.
Înfiletați carnea pe țepușe de lemn 3. Se prăjesc pe un grătar cu cărbune/electric: Se gratinează timp de 8 - 10 minute. Se unge de cel puțin două ori cu marinada rămasă. Întoarceți ocazional. Se servește cu sos de arahide indonezian gourmet făcut în casă în Asia.
Sfat de gătit: Înmuiați țepușele de lemn în apă timp de 30 de minute înainte de a le folosi pentru a nu se arde. Pentru arome mai intense, lăsați la marinat timp de cel puțin 2 ore sau lăsați la frigider peste noapte.
Se păstrează într-un loc răcoros și uscat.
8,72 L
7,27 L excl. TVA