Marinadă pentru pui Thai la grătar Kai Yang de la Asian Home Gourmet 50 g. Țara de origine Thailanda.
Această marinadă are aroma Kai Yang, una dintre cele mai populare rețete de pui picant din nordul Thailandei. De asemenea, are un gust minunat cu carne de vită, miel și curcan.
Thai Grilled Chicken Kai Yang (4 porții): Ingrediente: 1 pachet de marinată Thai Grilled Chicken 900 g bucăți de pui sau coapse de pui întregi 2 linguri de ulei vegetal Salată și/sau roșii ca garnitură (opțional)
Instrucțiuni de gătit: 1. Se marinează puiul cu marinada și uleiul.
Se acoperă și se lasă timp de cel puțin 1 oră 2. Pe un grătar cu cărbuni/electric: Ungeți de cel puțin două ori cu marinada rămasă.
3. Întoarceți ocazional Prăjire: Preîncălziți cuptorul la 190 de grade C și prăjiți timp de 30-45 de minute sau până se gătește bine.
Se unge de cel puțin două ori în timpul coacerii cu marinada rămasă Pentru prăjire: Se prăjește la foc mediu până devine aurie
Sfat de gătit: Turcia, carnea de vită, mielul sau rața pot fi folosite în loc de pui. Pentru arome mai intense, se lasă la marinat timp de cel puțin 1 oră sau se păstrează la frigider peste noapte.
Sfat pentru alergii: Conține soia, grâu, porumb, muștar.
Protejați de lumina directă a soarelui și păstrați într-un loc răcoros și uscat. Utilizați imediat după deschidere.