Unt de arahide 500g, Țara de origine Olanda. Potrivit pentru prepararea sosurilor sau ca atare, ca pastă de tartinat, uns pe pâine.
Finul unt de arahide de la PCD este un adaos excelent la micul dumneavoastră dejun. De exemplu, încercați pâinea prăjită unsă cu această cremă delicată de arahide sau faceți terciul dvs. foarte special cu unt de arahide. Untul este de foarte înaltă calitate, deoarece conține 90% arahide. Veți descoperi că veți fi plăcut surprinși de aroma plăcută de arahide și veți adora untul.
Arahidele (arahidele) sunt fructul arborelui de arahide și sunt denumite în mod eronat nuci, ele fiind o coajă. Arahidele conțin fibre proteice, vitamina E, B, minerale (calciu, fier, potasiu, sodiu, mangan, cupru, zinc, seleniu), antioxidanți, acid folic, acizi omega 3 și omega 6.
Arahidele sunt potrivite pentru dietele de reducere, favorizează creșterea musculară (potrivite pentru sportivi), întăresc memoria și acționează ca o prevenire împotriva anumitor boli, cum ar fi diabetul. Ele sunt utilizate în producția de unt de arahide sau de ulei de arahide, de exemplu.
Biscuiți cu arahide
BISCUIȚI CU UNT DE ARAHIDE
1/4 cană făină de spelt sau altă făină, 50 g unt, 1 cană unt de arahide (recomandăm crocant, dar puteți folosi moale și adăuga bucăți de arahide), ou, 1 cană zahăr din trestie sau sirop de agave, pliculeț de praf de copt, câteva picături de extract de vanilie, vârf de cuțit de sare
Procedură: 1.
Preîncălziți cuptorul la 170ºC și tapetați o tavă cu hârtie de copt. 2. În boluri, amestecați separat ingredientele uscate (făină + zahăr + praf de copt + sare) și lichide (unt moale + unt de arahide + ou + extract de vanilie). 3. .
. se răstoarnă amestecul uscat într-un castron cu amestecul lichid pentru a obține un aluat tare. 4. Se formează mai întâi bile mici din aluat pe care se pun pe foaia de copt și se presează cu palma sau cu fundul unui pahar. 5. Se coc timp de 10 - 15 minute până devin aurii.
Sursa rețetei: https://gymbeam. cz/blog/10-araside-brut-fitness-recipes
27,12 L
22,60 L excl. TVA