Orez japonez Shinode perfect pentru sushi 1 kg. Țara de origine Italia.
Preparare: Clătiți orezul de mai multe ori până când apa este limpede. Adăugați 1,5 părți de apă la 1 parte de orez într-o cratiță și gătiți sub capac la foc mediu-jos timp de 15 minute sau până când apa este absorbită. Se amestecă bine, se acoperă și se lasă să stea timp de 10 minute, acest lucru îl va separa frumos din oală și se condimentează cu saramura de oțet de orez.
Orezul pentru sushi în pachet de un kilogram este orezul potrivit pentru prepararea specialității japoneze din ce în ce mai populare - sushi. Acesta este un tip de orez cunoscut sub numele de Nishiki, care are boabe scurte și rotunde și un conținut ridicat de amidon pentru a-i asigura aderența. Nu trebuie să mergeți la un restaurant pentru un sushi delicios. Cu acest orez pentru sushi, îl puteți prepara acasă. Bucurați-vă de sushi acasă sau tratați un vizitator cu un deliciu neobișnuit.