Tăiței coreeni de grâu subțiri, rotunzi 500 g. Țara de origine Coreea de Sud.
Tăițeii de grâu sunt folosiți în bucătăria coreeană la prepararea tăiețeilor calzi și reci. Tăițeii de grâu coreeni subțiri sunt tăieței cu o textură moale, elastică atunci când sunt gătiți. Ei sunt versiunea coreeană a tăițeilor japonezi somen și sunt incluși în multe mâncăruri calde cu bulion de tăiței.
Încercați să preparați cea mai bună mâncare reconfortantă cu acești tăiței - Janchi Gooksu sau supă de pui cu tăiței. Gătiți tăiețeii timp de aproximativ 3-4 minute. Clătiți în apă rece pentru a elimina excesul de amidon și scurgeți. Serviți cu bulion gustos și garnituri precum carne de vită tocată, castraveți asezonați, pastă de ardei roșu coreean și ou fiert tare.
15,41 L
12,84 L excl. TVA