Sirop de porumb 700 ml. Țara de origine Coreea de Sud.
Siropul de porumb este utilizat în bucătăria coreeană pentru prăjire, înăbușire, asezonare și grătar. Adaugă o notă de dulceață și o textură netedă asemănătoare glazurii. Este translucid, astfel încât nu schimbă culoarea mâncării originale. Folosiți-l pentru a condimenta cărnuri precum bulgogi sau coaste, precum și kimchi sau pastă de ardei roșu. De asemenea, este ideal pentru prepararea de gustări precum Mattang, Tteokbokki și copt, precum și pentru dulciuri tradiționale precum Gangjeong și dulciuri coreene.
Este un produs pur natural care, datorită gustului său neutru, este potrivit ca îndulcitor pentru aproape orice fel de mâncare. De asemenea, poate fi folosit pentru a îndulci ceaiul sau cafeaua fierbinte sau băuturile răcoroase de vară. Avantajul siropului de porumb este utilizarea sa universală. Acesta servește ca o alternativă mai sănătoasă la miere sau zahăr. Este potrivit pentru toate mesele și mâncărurile în care doriți să adăugați dulceață. Nu acidifică stomacul.
17,91 L
14,93 L excl. TVA