Soju (soju) este o băutură la care poți arăta respect, dar și ofensa. Dacă beți această băutură cu o companie din Coreea, ar trebui să știți câteva reguli. Puteți evita problemele inutile, deoarece coreenii sunt foarte pretențioși în legătură cu aceste lucruri.
Distilatul Soju este fabricat inițial din orez. Cu toate acestea, în timpul penuriei de orez până în 1999, a fost făcut și din cartofi dulci sau tapioca. Astăzi, se folosește mai ales orez și, ca supliment, cereale. Mai ales pentru capacitatea sa excelentă de a produce alcool în timpul fermentării. Produsul final conține între 15 și 45 % alcool. Acesta este motivul pentru care este atât de popular în țările asiatice. A fost un element de bază al meselor rafinate încă din secolul al XIII-lea, când soju a apărut pentru prima dată în timpul raidurilor mongole. Coreea este adepta mâncărurilor picante și, bineînțeles, și a preparatelor grase la grătar, și nu numai vara, astfel încât un spirit cu un conținut scăzut de alcool este un partener foarte potrivit.