Uji Matcha 100% pulbere de ceai premium 50 g. Țara de origine Japonia.
Pudră fină Matcha premium din ceai verde japonez, fără adaos de zaharuri. Matcha pur 100%, așa cum ar trebui să fie Matcha japonez. Uji Matcha este ideal pentru a bea ceai verde matcha și pentru a prepara delicii culinare.
Pudra de ceai Matcha se consumă destul de diferit de ceaiurile obișnuite. Ceremonia tradițională japoneză a ceaiului se concentrează pe prepararea, servirea și consumul ceaiului matcha ca băutură fierbinte și întruchipează un stil spiritual meditativ. În epoca modernă, matcha este, de asemenea, utilizat pentru prepararea unei varietăți de mâncăruri, de exemplu pentru a aroma sau a colora alimentele.
Preparare tradițională USUCHA: Într-un bol chawan, se bate ceaiul matcha cu un bici de bambus până se obține o spumă bogată. Puneți 2 g de ceai în bol și turnați 1-2 dl de apă la 70°C. Dacă nu aveți un bici de bambus, puteți folosi un spumator de lapte.
Rețete moderne: Nu vă fie teamă să experimentați, adăugați lapte și miere la ceaiul bătut, sau bateți matcha la rece și adăugați suc de lămâie sau portocale cu gheață, sau folosiți suc...
De asemenea, puteți încerca un Latte interesant. Turnați laptele fierbinte peste ceaiul Matcha preparat și apoi bateți-l până obțineți o spumă groasă. Îndulciți cu miere după gust.