Aceste bunuri sunt congelate, le trimitem numai pe propria răspundere a clientului! Imediat după livrare recomandăm de la consum, NU depozitați!!!
Creveți fermentați sărați Saeujeot 새우젓 O varietate de fructe de mare sărate și fermentate (jeotgal) este utilizată în bucătăria coreeană, iar un ingredient comun și versatil este creveții fermentați sărați. Acestea au o aromă profundă, așa că sunt folosite pentru a condimenta multe mâncăruri coreene în loc de sare. Mulți coreeni folosesc acești creveți fermentați sărați atunci când prepară Kimchi.
Creveți fermentați sărați și congelați amestecați pentru a face Kimchi. Dacă folosiți și sos de pește atunci când faceți Kimchi, este recomandat să spălați creveții cu apă printr-o strecurătoare înainte de a-i folosi pentru a elimina sarea din produs. Pe scurt, pentru a nu săra în exces produsul final.
34,82 L
29,02 L excl. TVA