Santoku este un cuțit japonez universal utilizat pentru tăierea legumelor, fructelor, cărnii sau peștelui. Înălțimea sa vă permite să culegeți ingredientele tăiate pe lamă și să le transferați în oală sau tigaie. Potrivit pentru munca de zi cu zi, un cuțit foarte popular pentru uz profesional.
Nakiri este un cuțit japonez conceput pentru felierea ierburilor și legumelor sau a usturoiului înmugurit. Lama subțire, dreptunghiulară este capabilă să taie felii subțiri (katsura-muki). Are o lamă lată cu care puteți transfera ingredientele feliate direct în tigaie sau direct pe o farfurie sau într-un bol de salată. Lama dreaptă și lată este perfectă pentru felierea cepei sau pentru tăieturi precum julienne sau chiffonade.
Cuțitele sunt fabricate din materiale de calitate, care este egalată de întreținere. După utilizare, spălați manual cuțitul, uscați-i suprafața și depozitați-l într-un loc uscat. Nu recomandăm tăierea alimentelor congelate sau pentru dezosare. Nu sunt potrivite pentru mașina de spălat vase!
189,16 L
157,63 L excl. TVA