Oțet de orez brun 500 ml. Țara de origine Coreea de Sud. Ambalajul poate varia în funcție de producător Daesang, sau Ottogi
Indispensabil în bucătăria asiatică, are un gust ușor și subtil acrișor. Nu vă puteți lipsi de el atunci când preparați sushi. Este excelent în salatele de orez, carne și pește. Excelent în marinate și dressinguri. Comparativ cu oțetul nostru obișnuit fermentat, este mai mult dulce decât acru.
Oțetul de orez brun este un ingredient versatil utilizat în mod obișnuit în bucătăria asiatică. Natura blândă a oțetului îl face ideal pentru prepararea sushi, murarea legumelor, peștelui, cărnii, aromatizarea supelor și a mâncărurilor reci. Aroma blândă și ușor dulce a oțetului de orez va adăuga o aromă delicioasă și un gust deosebit mâncării dumneavoastră.
10,39 L
8,66 L excl. TVA