Fasole roșie Adzuki 340 g
Se numește fasole roșie, dar este înrudită mai mult cu fasolea mung. Este originară din Asia, unde a fost cultivată înainte de anul 1000 î.Hr. În China și Japonia este folosită în principal pentru mâncăruri dulci. Un exemplu tipic este crema dulce mochi. Boabele înmuiate sunt apoi transformate într-o băutură fierbinte care seamănă cu ceaiul. În Japonia, adzuki este a doua cea mai populară leguminoasă după soia.
Fasolea adzuki susține imunitatea, digestia, asigură detoxifierea organismului, favorizează pierderea în greutate, crește masa musculară și promovează rezistența scheletului și a articulațiilor.
Este o prevenție excelentă împotriva osteoporozei sau a cancerului. O puteți înmuia și apoi găti. Este folosit ca garnitură, în salate, supe și chiar în mâncăruri dulci. Are un gust grozav de nucă și este foarte sănătos
15,70 L
13,09 L excl. TVA