Tăiței, paste făinoase
Tăițeii de orez, udon și ramen sunt tipuri populare de tăieței asiatici care sunt folosiți într-o varietate de rețete. Tăițeii de orez sunt făcuți din făină de orez și apă, nu conțin gluten și sunt ușor de digerat. Tăițeii Udon sunt tăiței groși și largi din făină de grâu care se servesc calzi în bulion sau prăjiți cu legume și carne. Tăițeii Ramen sunt tăieței subțiri și lungi din făină de grâu care sunt adăugați cel mai frecvent la supa japoneză ramen cu o varietate de garnituri.
62 articole
-
Prăjituri de orez Topokki Jjajang cană Youmi 138g
Topokki Jjajang Cup Youmi 138g Rice Cakes conține tot ce aveți nevoie pentru a pregăti delicioase prăjituri de orez în sos Jjajang, care este popular în bucătăria coreeană.
Vypredané
14,33 L
-
Tăiței subțiri din ouă BAIXIANG 300 g
Tăiței subțiri din ouă BAIXIANG 300 g, ideali pentru prepararea unor feluri de mâncare asiatice. Tăiței rapizi, delicioși și ușor de gătit.
Vypredané
6,37 L